Casa Scurcoli 10 personen

Casa Scurcoli ligt op de eerste verdieping. Vanaf het terras, komt u via een brede trap bij de veranda vanwaar u binnengaat in de sfeervolle, zeer ruime woonkamer. Blikvanger en meteen sfeerbepalend is de robuuste traditionele open haard, waaromheen de zithoek staat. De originele terracotta vloer en het houten balkenplafond laten u weer teruggaan in de tijd.

scurcoli

Naast de woonkamer is een ruime eetkeuken met ook hier, zoals in het hele huis de terracotta vloeren en houten balkenplafonds. In de keuken staat een modern fornuis met oven, maar ook nog het oude hout gestookte fornuis, welke niet meer in gebruik is. Verder is de keuken volledig ingericht. De keukenramen geven u een schitterend uitzicht over de Crete Senesi.

Er zijn vier slaapkamers. Twee tweepersoonsslaapkamers met ieder een tweepersoonsbed en twee driepersoonsslaapkamers één met een tweepersoons en een éénpersoonsbed, de tweede drie persoonsslaapkamer heeft drie éénpersoons bedden. Er zijn twee badkamers met douche en toilet.

Rondom het huis heeft u de mogelijkheid om buiten te zitten op uw terras of u kunt aan het zwembad plaats nemen. Het terras is gedeeltelijk overdekt met een buitenkeuken een grote hout gestookte barbecue en pizzaoven. In de avond kunt u hier heerlijk genieten van de zonsondergang.